BLOG

Welkom op onze blogpagina over Escape Rooms! Hier vind je alle informatie over de spannende wereld van Escape Rooms. We leggen uit wat een Escape Room is, wat de verschillende soorten Escape Rooms zijn en wat de voordelen zijn om er een te spelen. Ook bespreken we Escape Room-strategie├źn, -tips en -trucs, zodat je het maximale uit je ervaring kunt halen. Dus of je nu voor het eerst een Escape Room speelt of een doorgewinterde Escape Room-professional bent, deze blog heeft altijd iets voor je. Dus, pak je denkpet en maak je klaar om te ontsnappen!

7x LEUKE DINGEN OM TE DOEN IN AMERSFOORT

Amersfoort is een charmante stad die veel te bieden heeft. Als je van plan bent om Amersfoort te bezoeken, maar nog niet weet wat je er allemaal kunt doen, dan vind je hier een aantal leuke activiteiten die je moet proberen!

Meer lezen

DE POPULAIRSTE ESCAPE ROOM THEMA’S

Escape rooms hebben niet allemaal een horrorthema. Er is veel meer om uit te kiezen. We hebben de 6 populairste escape room-thema’s op een rijtje gezet die je op het puntje van je stoel zullen houden!

Meer lezen

 

WAAROM BRENGEN ESCAPE ROOMS GEZINNEN SAMEN?

Escape rooms zijn een geweldige manier om quality time door te brengen met je geliefden. Deze leuke activiteit kan gezinnen samenbrengen en kan een ervaring zijn die je nooit zult vergeten. Hier zijn alle goede redenen waarom…

Meer lezen

HOE PLAN JE HET BESTE ESCAPE ROOM VRIJGEZELLENFEEST

Vrijgezellenfeesten zijn speciale gelegenheden waarbij jij en je vrienden de laatste paar uur van het vrijgezellenbestaan vieren voor het huwelijk. Neem je vrienden mee naar een escape room voor een leuke en onvergetelijke ervaring!

Meer lezen

WAT TE DOEN IN AMERSFOORT? 6 HOTSPOTS DIE JE NIET MAG MISSEN!

Amersfoort is een prachtige stad die rijk is aan geschiedenis en spannende dingen om te doen. Dus als je van plan bent om dit weekend een dagje weg te gaan, zijn dit een paar van de mooie plekken en leuke activiteiten die je kunt doen.

Meer lezen

ZIJN ESCAPE ROOMS GOED VOOR TEAMBUILDING?

Escape rooms zijn de heilige graal van teambuilding. Deze meeslepende ervaring houdt teams niet alleen bezig, maar ontsluit ook hun volledige potentieel. Wil je weten waarom escape rooms goed zijn voor teambuilding? Lees het volledige artikel…

Meer lezen

WAAROM HOUDEN WE VAN ESCAPE ROOMS?

Er zijn veel redenen waarom mensen graag escape rooms spelen. Want waarom niet? In dit artikel zullen we een aantal van die redenen met je delen, waardoor jij ook van escape rooms zult gaan houden.

Meer lezen

3 REDENEN OM EEN ESCAPE ROOM VOOR KINDEREN TE PROBEREN

Ben je op zoek naar een leuke activiteit waar je kinderen zeker van zullen genieten? Dan is het tijd om naar een escape room voor kinderen te gaan! In dit artikel vertellen we je waarom het een goed idee is.

Meer lezen

HOE DE JUISTE ESCAPE ROOM TE KIEZEN

Nu je eindelijk hebt besloten om een escape room-avontuur te proberen, helpen we je beslissen welke escape room je als eerste gaat proberen. Lees meer over onze tips en aanbevelingen.

Meer lezen
Horror Escape Room

HOE HELPEN ESCAPE ROOMS JE OM JE ANGSTEN TE OVERWINNEN?

Wil je het leven ten volle ervaren en de moed hebben om je angsten onder ogen te zien? Laten we eens kijken hoe escape rooms je kunnen helpen je angsten te overwinnen.

Meer lezen

ZIJN ESCAPE ROOMS EEN GOEDE DATE NIGHT?

Escape rooms zijn uitgegroeid tot een intrigerende en onconventionele keuze voor koppels die de routine willen doorbreken. Maar de vraag blijft: Zijn escape rooms een goede optie voor een avondje uit? Wij helpen je te begrijpen waarom een escape room je volgende date night zou moeten zijn.

Meer lezen

DE ULTIEME GIDS HOE JE EEN ESCAPE ROOM WINT

Ben je op zoek naar een teambuildingactiviteit die creativiteit, denkkracht en tijdsdruk combineert? Dan is een escape room de perfecte keuze. Escape rooms worden steeds populairder vanwege de leuke, interactieve en uitdagende ervaring die ze bieden. Maar hoe win je een escape room? Dit is de ultieme gids om een escape room te winnen.

Meer lezen