The Wizard School Escape Room

THE WIZARD SCHOOL

Ontdek hoe het is om een tovenaar te zijn. Leer spreuken en drankjes in escape room Amersfoort die de sfeer van Hogwarts weerspiegelen.

Het is pauze op de tovenaarsschool
Jij en je vrienden proberen een nieuwe spreuk uit, maar voor je het weet zijn alle foto’s uit het jaarboek verdwenen. Je hebt maar een uur voordat de leraar terugkomt en ontdekt wat er is gebeurd. De foto’s moeten voor die tijd gevonden zijn, anders zijn er ernstige gevolgen!

Het is tijd om wat magie te laten gebeuren
Het maakt niet uit of je voor het eerst een tovenaar bent of een oude pro – deze escape Room is ontworpen voor ieders vaardigheidsniveau, met verschillende moeilijkheidsgraden die op elk moment kunnen worden aangepast. Dus of je nu de tijd wilt nemen om te verkennen of direct na de eerste uitdaging aan de slag wilt, je kunt dit gemakkelijk doen. Deze escape room is twee keer gebouwd, we hebben dus zowel een versie voor kinderen (8-12 jaar) als voor volwassenen (vanaf 12+).

Ga uitdagingen aan en haal de foto’s terug voor de lerares terug komt

RESERVEREN
Moeilijkheidsgraad
Moeilijkheid
Aantal spelers

3-8 Personen

Tijd

60 Minuten

Escape Room reserveren

Prijzen

WAT KOST HET?

Bekijk een overzicht van onze tarieven per persoon

Aantal personen
MA - DO
VR - ZO & feestdagen
3 personen €36 €38
4 personen €32 €34
5 personen €26 €28
6 personen €22 €24
7 personen €20 €22
8 personen €19 €21
img

ZIJ GINGEN JE VOOR

Zij kregen het voor elkaar om te ontsnappen, jullie ook?

ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
img

FAQ OVER THE WIZARD SCHOOL

Contact ons je meer vragen hebt over The Wizard School

Hoe oud moet je zijn voor deze escape room?

The Wizard School is leuk voor het hele gezin, we hebben zelfs een speciale kinderversie die goed te spelen is met kinderen van 8-12! voor de wat oudere kinderen/volwassenen hebben wij ook en volwassen versie die erg uitdagend is!

Kunnen we The Wizard School ook boeken voor een kinderfeestje?

Dit is absoluut mogelijk! We hebben ook arrangementen, geschikt voor kinderfeestjes. Deze arrangementen bevatten bijvoorbeeld een ijsje, limonade of patat! Meer informatie is te vinden bij Arrangementen.

Met hoeveel personen kunnen we The Wizard School spelen?

The Wizard School is geschikt voor 3 tot 8 personen. Mocht je met meer mensen tegelijk een escape room willen doen, beschikken wij over twee andere leuke kamers! Ook deze kamers zijn voor 3 tot 8 personen geschikt.

Zijn er ook parkeer mogelijkheden in de buurt?

Zeker! Het is mogelijk om te parkeren in parkeergarage Oppidium. Vanaf daar loop je het winkelcentrum Oppidium in. Live Escape Amersfoort bevindt zich op de 4e verdieping, in hetzelfde gedeelte als JumpXL. Als jullie je daar bij de balie melden, komen wij jullie vanzelf ophalen!

HOE KUNNEN WE HELPEN?

Heb je vragen? Wij hebben oplossingen. Vraag ons over een escape room, een teamuitje, hoe je je een deur moet openen… Wees niet verlegen, we houden van puzzels oplossen!

Groningerstraat 176
3812 EG Amersfoort