Escape Room - The Museum Heist

The Museum Heist

Is het mogelijk om de schedel van de beroemde Nalafari-stam mee te nemen uit het Museum of History and Arts zonder gepakt te worden?

Jullie brengen een bezoek aan het ‘Amersfoort Museum of History’, waar deze maand een indrukwekkende Afrikaanse expositie plaatsvindt met als pronkstuk een prachtig versierde schedel, eens toebehorend aan het stamhoofd van de legendarische Nalafari-stam, maar bruut ontvreemd door gewelddadige archeologen. Een dringend verzoek van de stamambassadeur heeft jullie opgeroepen om deze schedel te ontvreemden en terug te geven aan de rechtmatige eigenaren. Op het eerste gezicht lijkt het eenvoudig, maar wees gewaarschuwd.

Het museum is verdeeld in de East-Wing en de West-Wing, en tot en met vier personen kunnen jullie je concentreren op één vleugel voor jullie missie, maar vanaf vijf spelers worden beide vleugels geactiveerd en strijden jullie tegen elkaar om de schedel.

Reserveren
Moeilijkheidsgraad
Moeilijkheid
Aantal spelers

2-8 Personen

Tijd

60 Minuten

Escape Room reserveren

Prijzen

WAT KOST HET?

Bekijk een overzicht van onze tarieven per persoon

Aantal personen
MA - DO
VR - ZO & feestdagen
3 personen €36 €38
4 personen €32 €34
5 personen €26 €28
6 personen €22 €24
7 personen €20 €22
8 personen €19 €21
img

ZIJ GINGEN JE VOOR

Zij kregen het voor elkaar om te ontsnappen, jullie ook?

ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
img

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je aanvullende vragen over de escape room van Live Escape Amersfoort? Neem dan contact met ons op.

Met hoeveel personen kan The Museum Heist gespeeld worden?

Je kunt deze escape room met minimaal 2 personen spelen. Het Museum voor Geschiedenis en Kunst is nagebouwd, zodat twee teams tegelijkertijd kunnen proberen de schedel van de Nalafari-stam terug te vinden. Als je met een groep van 2 tot 4 personen bent, krijg je automatisch de westelijke of oostelijke vleugel toegewezen voor je missie. Groepen van meer dan 4 personen worden opgedeeld en je krijgt toegang tot zowel de West- als de Oostvleugel. Beide vleugels in het museum zijn identiek.

Waar in Amersfoort ligt The Museum Heist?

Live Escape Amersfoort is te vinden aan de Groningerstraat 176 in Amersfoort. We zijn goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto.

Kunnen we eten en drinken bij Live Escape Amersfoort?

Absoluut! Je bent altijd welkom. We hebben een gezellige wachtruimte waar je je tegoed kunt doen aan hapjes en drankjes. Daarnaast bieden we uitgebreide arrangementen aan die je zeker moet verkennen.

Is het mogelijk om The Museum Heist in het Engels te spelen?

Al onze kamers zijn zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar. Dit betekent dat de voice-overs en eventuele essentiële documenten voor de verhaallijn in het Engels zijn, evenals de hints.

Is er een minimumleeftijd?

We raden een minimumleeftijd van 12 jaar en ouder aan. Hoewel dit geen strikte regel is, heeft onze ervaring geleerd dat 12-jarigen er soms erg van genieten, terwijl anderen het misschien een beetje te spannend vinden. Als een kind van spannende films houdt, zal het waarschijnlijk ook onze escape rooms spannend en leuk vinden. Het omgekeerde is ook waar, dus denk hier goed over na.

HOE KUNNEN WE HELPEN?

Heb je vragen? Wij hebben oplossingen. Vraag ons over een escape room, een teamuitje, hoe je je een deur moet openen… Wees niet verlegen, we houden van puzzels oplossen!

Groningerstraat 176
3812 EG Amersfoort