Theft at the morgue escape room

THEFT AT THE MORGUE

Ontdek de gruwelen van het mortuarium en verken de donkere, morbide en louche wereld van dokter Lodewijk Ever at escape room Amersfoort.

Theft at the Morgue is een escape room dat het verhaal vertelt van dokter Lodewijk Ever en zijn avonturen in de wereld van orgaandiefstal. Deels medische thriller, deels puzzels en deels interactieve roman, je zult uniek ontworpen raadsels en games vinden, evenals een gruwelijk verhaal dat je urenlang bezig zal houden. Verken de donkere, morbide en louche wereld van Lodewijk Ever. Deze docu-game biedt je een kijkje in de verwrongen en vaak gruwelijke avonturen van deze gekke wetenschapper.

Wat vind je in het lijkenhuis?
Speel als detective, zoek naar aanwijzingen en los puzzels op om de waarheid achter deze zaak te ontdekken voordat de tijd om is en dr. L. Ever weer terug komt. Zorg ervoor dat je aanwijzingen vind en uit het mortuarium kan ontsnappen om de illegale orgaanhandel van Dr. Lodoewijk Ever te onderzoeken en zijn handel te stoppen …

RESERVEREN
Moeilijkheidsgraad
Moeilijkheid
Aantal spelers

3-8 Personen

Tijd

60 Minuten

Escape Room reserveren

Prijzen

WAT KOST HET?

Bekijk een overzicht van onze tarieven per persoon

Aantal personen
MA - DO
VR - ZO & feestdagen
3 personen €36 €38
4 personen €32 €34
5 personen €26 €28
6 personen €22 €24
7 personen €20 €22
8 personen €19 €21
img

ZIJ GINGEN JE VOOR

Zij kregen het voor elkaar om te ontsnappen, jullie ook?

ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
img

FAQ THEFT AT THE MORGUE

Contact ons je meer vragen hebt over Theft at the morgue

Waar zitten jullie gevestigd?

Live Escape Amersfoort bevindt zich op een centrale locatie in Amersfoort, vlakbij het station en het centrum. Het adres is Groningerstraat 176, parkeren is mogelijk bij winkelcentrum Oppidium. In dit winkelcentrum hebben wij een mooie locatie op de 4e verdieping. We delen de ingang met JumpXL, hier kunnen jullie ook laten weten dat jullie voor Live Escape Amersfoort komen. Wij zullen jullie dan op komen halen.

Kunnen we Theft at the Morgue ook boeken als teamuitje?

Absoluut! Escape rooms zijn zeer geschikt als teamuitje, omdat naast de gezelligheid ook de samenwerking een belangrijke rol speelt. Theft at the Morgue is geschikt voor maximaal 8 personen, maar mochten jullie met meer zijn hebben we ook twee andere kamers die zeer geschikt zijn. Deze kunnen ook tegelijk gespeeld worden! Het perfecte recept voor napraten, bijvoorbeeld met één van onze arrangementen.

Wat zijn de kosten voor de escape room?

Het verschilt erg met hoeveel spelers je bent en op welke dag jullie komen. Voor een actuele prijslijst kunt u kijken bij FAQ.

Hebben jullie ook nog andere escape rooms?

In totaal hebben wij 3 verschillende escape rooms met verschillende thema’s. Er zit dus voor iedereen wel iets tussen!

HOE KUNNEN WE HELPEN?

Heb je vragen? Wij hebben oplossingen. Vraag ons over een escape room, een teamuitje, hoe je je een deur moet openen… Wees niet verlegen, we houden van puzzels oplossen!

Groningerstraat 176
3812 EG Amersfoort