Escape Room - Cabin 666

TEAMBUILDING AMERSFOORT

Stop met zoeken en begin met boeken! Live Escape Amersfoort biedt de beste escape rooms voor een teambuilding evenement.

Teambuilding in Escape Room Amersfoort

Teambuilding activiteiten zijn belangrijk als u de belangrijkste vaardigheden van uw werknemer wilt verbeteren. Hieronder vallen motivatie, communicatie en probleemoplossend vermogen. Een leuke manier om dit te doen is door het spelen van een escape room game, dat de laatste jaren populair is geworden.

Tijdens het spel moeten teamleden samenwerken en samenwerken om aanwijzingen te vinden en een reeks puzzels op te lossen. In “The Boiler Room” bijvoorbeeld, moeten ze het mysterie oplossen van een meisje dat vermist is geraakt in een afgebrande flat.  Dit is een geweldige kans om de vaardigheden van je team op een spannende manier te testen. Dus, waar wacht u nog op? Kies nu voor teambuilding Amersfoort!

WIJ BIEDEN DE BESTE ESCAPE ROOMS IN AMERSFOORT.

Live Escape Amersfoort beschikt over drie escape room avonturen waaruit u kunt kiezen en reserveren. Onze kamers zijn beschikbaar voor groepen van 3 tot 24 personen en leeftijden!

Escape Rooms kunnen helpen om sterkere teams op te bouwen.

Een positieve werkomgeving is van vitaal belang bij het opbouwen van een sterk team. Geduld, samenwerking en open communicatie zijn ingrediënten voor een succesvol team. Klinkt nogal wat, toch? Eigenlijk kunt u die bereiken door simpelweg een escape room spel te spelen. Bij Live Escape wordt uw team opgesloten in een kamer en moet het een reeks puzzels oplossen en aanwijzingen vinden om te ontsnappen. Om het spel te winnen moeten ze barrières slechten en samenwerken.

Teambuilding Amersfoort stelt collega’s in staat om plezier te hebben en een band met elkaar op te bouwen buiten het werk om.

img

ZIJ GINGEN JE VOOR

Zij kregen het voor elkaar om te ontsnappen, jullie ook?

ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
ervaring

Live Escape Amersfoort is de beste bestemming voor een teambuilding evenement.

Amersfoort is een prachtige stad met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Middeleeuwen waardoor het een prachtige bestemming is voor teambuilding evenementen. Live Escape biedt mensen een onvergetelijke ervaring door middel van spannende escape rooms. Deze escape rooms bevatten een verhaallijn, speciale effecten en puzzels die het nog leuker maken.

Bij Escape Room Amersfoort kunnen zakelijke klanten erop vertrouwen dat hun team veilig zal zijn en een geweldige tijd zal hebben. Meer klanten kiezen Live Escape voor hun teamuitjes omdat wij ervoor zorgen dat het evenement onvergetelijk wordt en natuurlijk helemaal leuk!

Wat is de juiste escape room voor uw team?

Jij kent je team het beste, dus het is allemaal aan jou! Bij Escape Room Amersfoort bieden we drie spannende escape rooms aan, elk met een uniek thema!

Allereerst hebben we “The Wizard School”, geschikt voor degenen die geïnteresseerd zijn in magie en willen worden als Harry Potter of Merlijn. Dan is er een kamer voor de dapperen, de “Theft at the Morgue” die zich afspeelt in een griezelig mortuarium. Ten slotte, als je het onderzoekende type bent, dan is “Cabin 666” iets voor jou, want je moet het mysterie oplossen van een vermiste wandelaar in de bergen van Oostenrijk.

Als u meer wilt weten over teambuilding Amersfoort, kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

NEEM CONTACT OP

Voor vragen kunt u natuurlijk altijd onderstaand contactformulier invullen.

Groningerstraat 176
3812 EG Amersfoort