TEAMUITJE AMERSFOORT

Haal het beste in uw collega's naar boven en boek nu een escape room in Live Escape!

Escape Rooms in Amersfoort zijn een must-try!

Wist je dat escape rooms wereldwijd steeds populairder worden? En met een goede reden! Escape rooms bieden een bijzondere manier om tijd door te brengen met vrienden en familie en tegelijkertijd uw capaciteiten uit te dagen. Bovendien is dit een uitstekend teamuitje, want uw collega’s zullen zich zeker vermaken.

Mocht u kiezen voor een geweldige escape room ervaring, zoek dan niet verder want wij bieden de beste escape rooms die u kunt vinden in Amersfoort! Onze kamers komen met een verscheidenheid aan thema’s, van thrillers tot magische scholen, beschikbaar voor alle maten en leeftijden.

We raden je aan een van onze escape rooms te proberen, Cabin 666, die zich afspeelt in de bossen van Oostenrijk waar je het mysterie moet oplossen van een klein meisje dat op mysterieuze wijze is verdwenen! Klinkt leuk? Ga naar escape room Amersfoort en boek nu je teamuitje!

KIES LIVE ESCAPE ALS BESTEMMING VOOR UW TEAMUITJE

Wij bieden drie escape rooms in Amersfoort die passen bij jullie skills en interesses!

Teamuitje Amersfoort: De leukste activiteit voor uw team

Amersfoort is een prachtige stad gelegen in het hart van Nederland en heeft een rijke cultuurhistorie, perfect voor teambuilding activiteiten. Een van de leukste teamuitje activiteiten in Amersfoort is de Escape Room.

Het concept van een escape room is vrij eenvoudig, spelers moeten als een team werken om verborgen aanwijzingen te vinden en puzzels op te lossen om de deur te ontgrendelen binnen een vastgestelde tijdslimiet. Dit is een goede gelegenheid voor uw collega’s om een leuke tijd te hebben, een band op te bouwen en elkaar beter te leren kennen buiten de werkplek.

Dus verzamel uw collega’s en ga richting Live Escape Amersfoort voor een gezellig teamuitje. De Tovenaarsschool is een goede keuze om Zweinstein te beleven!

img

ZIJ GINGEN JE VOOR

Zij kregen het voor elkaar om te ontsnappen, jullie ook?

ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
ervaring

Kan jullie team de klok verslaan?

Dit is het scenario als u ervoor kiest om een escape room te boeken voor uw teamuitje activiteit:

U kiest uiteindelijk bijvoorbeeld voor Theft at the Morgue escape room. Tijdens het spel worden jij en je collega’s opgesloten in een kamer en moeten jullie binnen 60 minuten op zoek naar verborgen aanwijzingen en puzzels oplossen om de deur te ontgrendelen en te ontsnappen.

Maar… hoe krijgt u de deur open? Je moet open communiceren, effectieve strategie├źn gebruiken, elkaar vertrouwen en als een team werken. Onthoud dat je zelfs op de kleinste details moet letten, want de aanwijzingen die je zoekt, kunnen zomaar in het zicht liggen.

Kan je team ontsnappen voordat de tijd om is?

Op zoek naar de antwoorden in de puzzels

Bij escape room Amersfoort spelen puzzels en spanning een grote rol in de escape rooms. Je hoeft geen wiskundegenie of Engelse professor te zijn om de puzzels op te lossen, maar je moet wel out of the box denken als je wilt slagen.

Zoek naar getallen, opzettelijk verkeerd gespelde woorden of zinnen die niet op hun plaats zijn. Wiskundige vergelijkingen die je tegenkomt zullen waarschijnlijk nuttig zijn. En zorg voor gezonde concurrentie tussen collega’s. Per slot van rekening is het allemaal onderdeel van het spel en ben je erheen gegaan om een leuke tijd te hebben.

NEEM CONTACT OP

Voor vragen kunt u natuurlijk altijd onderstaand contactformulier invullen.

Groningerstraat 176
3812 EG Amersfoort