FAQ

Antwoorden op veelgestelde vragen

Prijzen

WAT KOST HET?

Bekijk een overzicht van onze tarieven per persoon

Aantal personen
MA - DO
VR - ZO & feestdagen
3 personen €36 €38
4 personen €32 €34
5 personen €26 €28
6 personen €22 €24
7 personen €20 €22
8 personen €19 €21
img

VEELGESTELDE VRAGEN

Neem contact met ons op als je meer vragen hebt.

Wat is een escape room precies en hoe werkt het?

In een escape room worden spelers opgesloten in een kamer waar ze verborgen aanwijzingen moeten vinden, puzzels moeten oplossen en moeten ontsnappen voordat de tijd om is. Teams moeten samenwerken en taken verdelen om de escape room te winnen.
Als je te bang wordt, kun je altijd op de noodknop drukken zodat de deuren opengaan en de lichten automatisch aangaan.

Hoe lang duurt een escape room-ervaring?

Bij Live Escape krijgen spelers 60 minuten de tijd om aanwijzingen te vinden, een reeks puzzels op te lossen en te ontsnappen. Maar houd er rekening mee dat bij “te laat komen” tijd van de 60 minuten wordt afgetrokken.

Kan ik boeken voor een speciale gelegenheid of evenement?

Jazeker. Onze escape rooms zijn perfect voor teambuildingactiviteiten en vrijgezellenfeesten. Bezoek onze evenementenpagina voor meer informatie over ons aanbod.

Kan ik persoonlijke bezittingen meenemen in de escape room?

We raden af om telefoons mee te nemen in de escape room om afleiding te voorkomen en de meeslepende ervaring te behouden. Je moet je tenslotte concentreren op het hebben van plezier, toch?

Wat kost het spelen van een escape room?

Onze prijzen zijn afhankelijk van de dag en het tijdstip, maar je kunt al een escape room spelen voor 18 euro. Ga naar onze reserveringspagina voor de exacte kosten.

Zijn escape rooms geschikt voor kinderen?

Bij Live Escape zijn onze kamers geschikt voor alle maten en leeftijden. Als je echter bang bent dat je kind te bang wordt, kun je altijd het thema kiezen dat jij geschikt vindt. Probeer “The Wizard School” in Amersfoort, het is perfect voor kinderen.

Hoeveel mensen kunnen tegelijk een escape room spelen?

Onze escape rooms zijn geschikt voor 3-8 personen, dus verzamel je team en boek nu een escape room avontuur!

Kan ik mijn reservering annuleren?

Ja. We raden je aan dit ten minste 7 dagen van tevoren te doen, zodat we je escape room-reservering kunnen wijzigen of annuleren. Wil je nu annuleren? Bel dan 085-13 07 411

Hoeveel locaties heeft Live Escape?

Live Escape heeft op dit moment twee locaties, in Rotterdam en Amersfoort. Weet je dat we binnenkort ook naar Utrecht komen? Volg onze social media voor de laatste updates!

HOE KUNNEN WE HELPEN?

Heb je vragen? Wij hebben oplossingen. Vraag ons over een escape room, een teamuitje, hoe je je een deur moet openen… Wees niet verlegen, we houden van puzzels oplossen!

Groningerstraat 176
3812 EG Amersfoort