BEDRIJFSUITJE AMERSFOORT

Wilt u een bedrijfsuitje organiseren in Amersfoort? Live Escape staat voor u klaar!

Vind de beste escape rooms in Live Escape Amersfoort

Waarom zou je jezelf stressen bij het plannen van een bedrijfsuitje als je gewoon een escape room in Amersfoort kunt boeken? Bij Live Escape willen we alleen de beste ervaring voor u en uw collega’s, daarom bieden we bedrijfsuitjes Amersfoort aan. Onze escape rooms nemen u mee naar een avontuurlijke activiteit en halen u uit uw dagelijkse routine.

Escape Room Amersfoort hebben interessante thema’s, zoals de tovenaarsschool voor wie van magie houdt, of diefstalmysteries in een kamer vol waardevolle voorwerpen. Als je dapper genoeg bent, kun je ook onze kamer proberen die zich afspeelt in een haunted cabin in een bos! Je hoeft niet verder te zoeken want je vindt de beste escape rooms in Live Escape Amersfoort.

Wij bevelen deze escape rooms ten zeerste aan voor bedrijfsuitjes Amersfoort

Beschikbare escape rooms voor uw uitje.

Neem je vrienden mee naar escape room Amersfoort voor een meeslepende ervaring

Als je je wilt losmaken van je saaie, dagelijkse routine, waarom probeer je dan niet een escape room game te spelen?

Escape rooms zijn meeslepende ervaringen die je capaciteiten op de proef stellen terwijl je werkt aan het oplossen van moeilijke puzzels en aanwijzingen om binnen 60 minuten uit een kamer te ontsnappen. Je vrienden meenemen kan een geweldige ervaring zijn om elkaar te binden, want het vereist communicatie, teamwerk en vertrouwen om te slagen. Het kan ook jullie geest uitdagen en jullie band met elkaar versterken! Bovendien geven escape rooms een gevoel van voldoening als je de zware uitdaging hebt volbracht.

img

ZIJ GINGEN JE VOOR

Zij kregen het voor elkaar om te ontsnappen, jullie ook?

ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
ervaring
ervaring

Werk samen als een team en vind verborgen aanwijzingen

Ons uitstekende team heeft de escape rooms in Amersfoort zorgvuldig ontworpen. Dat betekent dat de willekeurige decoraties in de kamers er niet alleen zijn om bij het thema te passen of omdat ze er leuk uitzien.  Alles wat je in de kamer ziet (lampen, boekenkasten, tapijten, potplanten) kan een aanwijzing verbergen, dus wees voorzichtig en kijk goed, de aanwijzing die je zoekt kan recht voor je liggen!

Moedig uw team aan om verstandig te zijn en samen te werken, want dit is de enige manier om te slagen en te ontsnappen.

Als u van plan bent een bedrijfsevenement te boeken in onze andere locatie, ga dan naar onze Live Escape website voor meer informatie.

Schiet op, want de klok tikt door!

Heb je ooit in een situatie gezeten die zo intens is dat je snel moet handelen? Nou… als je in een escape room zit, moet je dubbel werken, anders krijg je de deur niet open!

Tijdens het spel krijg je 60 minuten om te ontsnappen, dus je moet als team samenwerken om aanwijzingen te vinden en puzzels op te lossen om te slagen. Zorg ervoor dat jij en je team goede strategie├źn hebben, zodat jullie geen tijd verliezen of vast komen te zitten. Verdeel indien mogelijk de taken onder je vrienden, zodat jullie het mysterie kunnen oplossen voordat de tijd om is.

NEEM CONTACT OP

Voor vragen kunt u natuurlijk altijd onderstaand contactformulier invullen.

Groningerstraat 176
3812 EG Amersfoort