ORGANISEER EEN UNIEK BEDRIJFSFEEST AMERSFOORT

Maak uw bedrijfsevenement bijzonder bij Live Escape Amersfoort! Boek een escape room en voeg wat lekkers toe uit onze arrangementen.

EPISCHE BEDRIJFSFEEST AMERSFOORT

Kies een escape room en haal het beste in uw collega's naar boven!

img

VEELGESTELDE VRAGEN

Een overzicht van de meest gestelde vragen over Escape Room Amersfoort.

Waar ligt Live Escape Amersfoort?

Wij zitten in Winkelcentrum Oppidium waar een groot parkeerterrein bij hoort, en we delen de ingang met JumpXL. Met de auto is onze locatie goed te bereiken en de O.V. stopt bijna voor de deur bij Live Escape Amersfoort.

Wat kost het leukste bedrijfsuitje in Amersfoort?

De kosten zijn bijna aan jou! Vanaf ā‚¬18 (incl. btw) kun je al een escape room boeken bij Live Escape Amersfoort. Er is ook een optie om leuke arrangementen bij te boeken, wat perfect is als je binnen een budget een teamuitje wilt organiseren.

Waarom is dit een geweldig bedrijfsfeest?

Want dit is geen gewoon bedrijfsuitje! Live Escape Amersfoort beschikt over de beste en spannendste escape rooms die geschikt zijn voor uw team. Dit is een nieuwe manier om een leuke tijd te hebben met uw collega’s, en escape rooms zijn op dit moment ook populair. Denkt u dat het uw collega’s lukt om te ontsnappen?

Kan Live Escape helpen bij de organisatie van het bedrijfsfeest?

Absoluut! Ons enthousiaste team helpt u graag bij het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsfeest dat past binnen uw budget. Neem contact met ons op via het contactformulier, en laten we dit leuke evenement realiseren!

Kunnen we eerst eten voordat we het spel spelen?

Nou, het is mogelijk, maar we raden het niet aan. De escape rooms beginnen op bepaalde tijden, en uit eten gaan met collega’s terwijl je constant de tijd moet controleren is onhandig.

Daarom adviseren wij altijd om eerst de escape rooms te bezoeken en daarna in het restaurant te gaan eten.

Zijn escape rooms te eng voor een bedrijfsfeest?

Het antwoord is… nee! helemaal niet! Onze escape rooms zullen uw hart een beetje sneller doen kloppen door de intense vibe binnenin, maar geloof ons, het is allemaal leuk en aardig. Uw collega’s zullen ervan genieten!

Geen zorgen, als een van uw collega’s het te eng vindt, kan hij of zij altijd op de stopknop drukken. Zodra hij of zij op de knop drukt, stopt het spel onmiddellijk, gaan de lichten aan en gaan de deuren automatisch open.

Zijn escape rooms in Amersfoort speelbaar in het Engels?

Zeker! Onze kamers kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels gespeeld worden. Dit betekent dat de voice-overs, hints en alle documenten die nodig zijn voor de verhaallijn in het Engels zijn.

Beoordelingen

Mark Wildemans
Mark Wildemans
02/06/2022
Fantastische ervaring in de LAB13 escape-room van Live Escape. Vooral goed te doen met een grotere groep (tot 8 personen) . We hebben erg genoten.
Kiymet Dogan
Kiymet Dogan
30/05/2022
Wij hebben de escape room voor een vrijgezellenfeest geboekt. Wij mochten de kamer versieren en zijn super goed en vriendelijk te woord gestaan door Mark. Mark heeft ons zelfs geholpen met het versieren van de kamer. Heel goed service hebben ze! Het is zeker een aanrader.
Firat Durmaz
Firat Durmaz
30/05/2022
šŸ‘šŸ‘šŸ‘šŸ¤™
Romy van Setten
Romy van Setten
29/05/2022
Ik heb samen met 3 vriendinnen de safe house gedaan. Toen we binnenkwamen in the safe house waren we eigenlijk al verbaasd hoe mooi het was! Het verhaal van tevoren klopte goed met de puzzels in de escape room en we hebben ook een paar keer met zā€™n 4en in een hoekje gegild haha. De escape room was heel vet en als je bezig bent zou je bijna denken dat je er echt in zit! De meid die de uitleg gaf was ook erg leuk! Niks op aan te merken dus!!šŸ˜Š
0 .o
0 .o
28/05/2022
Aangenaam personeel, leuk en uitdagende escape room! Echt een aanrader!
John van der Lely
John van der Lely
27/05/2022
šŸ˜€
ItsMrJActual
ItsMrJActual
26/05/2022
Super leuke escape room! We hebben zelf gekozen voor Lab13 en werden even flink bang gemaakt vooraf en tussendoor. Top personeel ook! Bedankt voor de onwijs leuke Mart & Marit

NEEM CONTACT OP

Voor vragen kunt u natuurlijk altijd onderstaand contactformulier invullen.

Groningerstraat 176
3812 EG Amersfoort